Kerevitaş Üretim Tesisleri

Geri

Kerevitaş Üretim Tesisleri


Türkiye’de perakende dondurulmuş gıda sektörünün ilk şirketi olan Kerevitaş Gıda Sanayi ve Ticaret A. Ş. 1990 yılında SuperFresh markası ile meyve-sebze, su ürünleri ve pizza çeşitleriyle Türkiye’de perakende pazarına giren ilk firma olarak üretimin hammadde seçiminden son tüketiciye ulaşana kadar her aşamasını titizlikle ele alır.

Gerçekleştirdiği dünya standartlarında üretim ile Kerevitaş, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandı.

Kerevitaş, bugün Bursa Akçalar’da 220.000 m²'lik bir sahada 62.000 m² kapalı alanda 7 ana işletmeden ( Dondurulmuş Sebze-Meyve, Dondurulmuş Unlu Mamuller, Konserve Ton balığı ve Su Ürünleri, Konserve Sebze-Meyve , Et Ürünleri, Kaplamalı ürünler, Dondurulmuş Parmak Patates) oluşan fabrikasında modern teknoloji ile yıllık yaklaşık 70.000 ton üretim yapıyor.